Bitcoin Focus

Uit BitcoinWiki.nl

Bitcoin Focus is een nieuwsbrief over Bitcoin. Met het motto "Bitcoin is ons hoofdpersoon" benadrukt Bitcoin Focus dat het doel is om alle aspecten van Bitcoin en het Lightning Network te belichten. Het platform onderscheidt zich door de focus te leggen op Bitcoin zelf en niet op de makers of exploitanten ervan. "Het draait niet om ons, het draait om Bitcoin."

Bitcoin Focus is voor beginners en experts, bitcoin-only en is compleet value4value. Het team achter Bitcoin Focus bestaat uit Wessel Simons, Robin Heester en Arnold Hubach.

Bitcoin Focus biedt uitgebreide informatie over Bitcoin en het Lightning Network. Het platform voorziet in nieuwsduiding, achtergrondinformatie, interviews en exclusieve series die betrekking hebben op de wereld van Bitcoin. Abonnees ontvangen driemaal per week de Bitcoin Focus nieuwsbrief in hun mailbox, die ook gratis op de website kan worden teruggelezen.

Zie ook externe link: BitcoinFocus.nl


Value for Value[bewerken | brontekst bewerken]

Bitcoin Focus wordt gesteund door vrijwillige donaties van degenen die de waarde van de verstrekte informatie waarderen. Gebruikers die fan zijn van de wekelijkse bitcoin-updates worden aangemoedigd om het platform te ondersteunen met een vrijblijvende donatie.

Tijdschrift[bewerken | brontekst bewerken]

In 2023 lanceerde Focus ook het allereerste bitcointijdschrift van Nederland.