Sats.place

Uit BitcoinWiki.nl

Sats.Place wordt een online platform dat zich profileert als het "AirBnB voor Bitcoiners" en opereert op wereldwijde schaal.

Het platform is momenteel in opbouw.

Zie ook externe link: Website Sats.Place


Oprichting nu bezig: voeg locaties toe[bewerken | brontekst bewerken]

De oprichter (Arno samen met BitcoinDelta) is momenteel bezig met het verkennen van verschillende locaties, variërend van oranje caravans tot luxueuze villa's in Bali.

Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen verblijven of ervaringen aan te bieden, zich bij de gemeenschap aan te sluiten en bij te dragen aan het proces van hyperbitcoinisatie, één satoshi tegelijk.

Concept[bewerken | brontekst bewerken]

Het concept achter Sats.Place is gebaseerd op het zogenaamde "low time preference" idee. Dit houdt in dat vakantiegangers in de regio van hun verbijf aan de lokaal opererende ondernemers vragen of ze met Bitcoin (btc) kunnen betalen. De ondernemers worden op deze manier door verschillende personen herhaaldelijk geconfronteerd met verzoeken om in Bitcoin (btc) te betalen waardoor interesse wordt aangewakkerd en zo geleidelijk aan de voordelen van Bitcoin gaan ontdekken. Dit stimuleert de acceptatie en het begrip van Bitcoin bij lokale gemeenschappen.

Met Sats.Place worden Bitcoiners aangemoedigd om de voordelen van Bitcoin te delen met lokale ondernemers en gemeenschappen, terwijl ze unieke en boeiende reiservaringen opdoen over de hele wereld. Het platform heeft tot doel bij te dragen aan de groei van de Bitcoin-gemeenschap en de bredere acceptatie van deze digitale valuta.

Missie[bewerken | brontekst bewerken]

Bij Sats.Place draait alles om het creëren van een vriendelijk digitaal platform voor Bitcoin-enthousiastelingen die unieke verblijven en ervaringen zoeken. De missie van het platform is het opbouwen van een netwerk dat Bitcoin-adoptie bevordert.