RTL

Uit BitcoinWiki.nl

RTL, wat staat voor "Ride The Lightning," is krachtige beheersoftware ontworpen voor het eenvoudig beheren van Lightning Nodes. Deze software biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke interface om hun Lightning Network-nodes effectief te beheren.

RTL is ontworpen met een intuïtieve en toegankelijke gebruikersinterface, waardoor zowel beginners als ervaren gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren en profiteren van de functies.

Zie ook externe link: Site Ride The Lightning


Node-, transactie- en kanaalbeheer[bewerken | brontekst bewerken]

RTL laat je makkelijk:

  • Kanalen openen en sluiten
  • Transacties doen, zowel onchain als offchain
  • Rapportages maken

Met RTL kunnen gebruikers de status van hun Lightning Nodes real-time volgen. Het biedt inzicht in factoren zoals kanaalstatussen, vergoedingen, inkomsten en meer. De software maakt het mogelijk om transacties te beheren, waaronder het ontvangen en verzenden van betalingen via het Lightning Network. Gebruikers kunnen hun kanalen eenvoudig beheren, openen en sluiten, en het saldo van hun kanalen controleren.

Ondersteuning verschillende nodes[bewerken | brontekst bewerken]

RTL is ontworpen om te werken met verschillende implementaties van Lightning Nodes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor gebruikers met verschillende node-configuraties.

Ondersteunde node-software:

RTL wordt ook aangeboden voor onder andere: