Marnix Schoorel

Uit BitcoinWiki.nl

Marnix Schoorel[bewerken | brontekst bewerken]

Marnix Schoorel is een vooraanstaande figuur in de Nederlandse Bitcoin-gemeenschap. Hij staat bekend om zijn expertise op het gebied van cyber security en zijn toewijding aan het verspreiden van kennis over Bitcoin en andere gerelateerde onderwerpen.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

Hoewel er beperkte persoonlijke informatie beschikbaar is over Marnix Schoorel, heeft hij een opmerkelijke aanwezigheid opgebouwd in de Bitcoingemeenschap van Nederland.

Bekende Werken en Bijdragen[bewerken | brontekst bewerken]

  1. Znip: Een platform waar Marnix advies geeft over het veilig beheer en gebruik van Bitcoin, met bijdragen van vooraanstaande security en privacy experts. [meer over Znip]
  2. Beginnen met Bitcoin: Marnix presenteert deze Nederlandstalige podcast die zich richt op de wereld van Bitcoin. Ondanks de naam is het niet alleen voor beginners. Deze podcast is beschikbaar op alle gangbare podcastplatformen.
  3. CheeseRobot: Een door Marnix gecreëerde bot die noderunners assisteert door hen te voorzien van data over nodes en Bitcoin.

Betrokkenheid[bewerken | brontekst bewerken]

Marnix is actief betrokken bij de gemeenschap en beheert diverse Telegram-groepen die zich richten op Bitcoin, financiën en maatschappelijke onderwerpen.

Interviews en Media Optredens[bewerken | brontekst bewerken]

Een van de opmerkelijke interviews met Marnix was in de [de World] podcast. Bekijk het interview hier.

Externe Links[bewerken | brontekst bewerken]