AMDAX

Uit BitcoinWiki.nl

Amdax, opgericht in 2019, fungeert als een brug tussen de wereld van traditioneel bankieren en de opkomende digitale financiële wereld.

Zie ook externe link: Site AMDAX


Missie en Visie[bewerken | brontekst bewerken]

De missie van Amdax is helder geformuleerd: het behoud en de groei van het vermogen van klanten in lijn met een decentrale en digitale toekomst. De onderneming gelooft sterk in de onbegrensde mogelijkheden van digital assets, zoals bitcoin, om nieuwe kansen en mogelijkheden te bieden te midden van de financiële en monetaire onzekerheden van vandaag.

Begeleiding[bewerken | brontekst bewerken]

Met meer dan een decennium aan ervaring in het cryptodomein positioneert Amdax zich als een deskundige gids voor cryptobeleggers. Het team van experts staat klaar om klanten door het rijk van digital assets te leiden, waarbij deskundigheid en persoonlijke begeleiding centraal staan.

Innovatie[bewerken | brontekst bewerken]

Amdax houdt de vinger aan de pols van de snel evoluerende digital assets-markt. Met een ontdekkende en kritische benadering is het bedrijf voortdurend op zoek naar innovaties die hun dienstenaanbod kunnen verbeteren. Deze benadering stelt Amdax in staat om klanten exclusieve en innovatieve producten en diensten aan te bieden.

Geregistreerd bij De Nederlandsche Bank[bewerken | brontekst bewerken]

Een significante mijlpaal voor Amdax was de registratie bij De Nederlandsche Bank in 2020. Als eerste cryptodienstverlener die deze erkenning ontving, biedt Amdax investeerders de zekerheid dat zij opereren binnen de geldende regelgeving. Dit benadrukt de toewijding van Amdax aan transparantie en wettelijke naleving, waardoor klanten worden beschermd tegen onaangename verrassingen.

In een wereld vol financiële en monetaire uitdagingen belichaamt Amdax de visie van een gedigitaliseerde financiële toekomst. Met een persoonlijke aanpak, deskundige begeleiding en een focus op innovatie blijft Amdax een vooraanstaande speler, die investeerders de mogelijkheid biedt om met vertrouwen de digitale horizon van financiën te verkennen.