SatsVault

Uit BitcoinWiki.nl

SatsVault is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop, beveiliging en beheer van Bitcoin. Ze bieden advies en diensten aan voor mensen die Bitcoin willen kopen en willen zorgen voor de veilige opslag en beheer ervan.

SatsVault adviseert het aankopen van Bitcoin op platforms die uitsluitend Bitcoin aanbieden en waarbij je volledige controle over je Bitcoin hebt om verwarring met andere cryptocurrencies zoals 'Bitcoin Cash' te voorkomen.

Ze bieden ook hulpmiddelen en instructies voor het veilig gebruik van Bitcoin en hebben verschillende opties samengesteld die goed samenwerken om ervoor te zorgen dat je altijd profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen en dat je je Bitcoin veilig in eigen beheer hebt.

Voor mensen die zelfstandig de nieuwste technologische ontwikkelingen willen gebruiken, biedt SatsVault ook losse producten aan. Daarnaast bieden ze advies op maat voor klanten die op zoek zijn naar alternatieve oplossingen of aanvullend advies nodig hebben.

Zie ook externe link: Website SatsVault.eu


Missie[bewerken | brontekst bewerken]

De vertrouwde adviseur zijn voor individuen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in sparen met bitcoin, waarbij gepersonaliseerde begeleiding wordt geboden bij het verkrijgen, beveiligen en beheren van hun bitcoin-investeringen.


Bedrijf[bewerken | brontekst bewerken]

Introductie[bewerken | brontekst bewerken]

Bitcoin bestaat sinds 2009, en hoewel er in de loop der jaren aanzienlijke vooruitgang is geboekt, blijft het voor de gemiddelde gebruiker complex om op een verantwoorde manier Bitcoin aan te schaffen, te beveiligen en te beheren. Doel is om onze gebruikers te adviseren, zodat ze hun bitcoin-bezittingen effectief kunnen behouden gedurende de komende decennia.

Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

SatsVault werd officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel op 20 september 2023, wat de officiële oprichtingsdatum markeert. Vóór de oprichting van SatsVault was oprichter Wenze van Klink actief betrokken bij het introduceren van mensen tot Bitcoin in zijn lokale gemeenschap. Met meer dan een decennium ervaring sinds zijn eerste Bitcoin-aankoop, identificeerde hij de grootste uitdagingen waarmee zijn doelgroep te maken had, waaronder:

  • Het begrijpen van de verschillen tussen Bitcoin en andere cryptoprojecten.
  • Hoe veilig bitcoin aan te schaffen.
  • Hoe hun bitcoin te beveiligen gedurende de komende decennia.
  • Hoe hun bitcoin te beheren.

Het doel van SatsVault is om deze uitdagingen te overwinnen.