Mining Wholesale

Uit BitcoinWiki.nl

Mining Wholesale is een Nederlands bedrijf sinds 2013, met een BTW-nummer en registratie bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Het bedrijf biedt een breed scala aan bitcoin miners te koop aan.

Producten[bewerken | brontekst bewerken]

Het bedrijf biedt miners ("hashers") aan, maar ook gerelateerde componenten, zoals vervangende onderdelen en 3d-geprinte onderdelen.

Verzenden[bewerken | brontekst bewerken]

Het bedrijf biedt gratis lokale verzending voor bestellingen boven €100,-. Voor degenen die op zoek zijn naar grotere hoeveelheden, kunnen de beste aanbiedingen worden verkregen door een bulkofferte aan te vragen. Bovendien moedigt Mining Wholesale klanten aan om te profiteren van extra kortingen door hun gebruikte miners aan het bedrijf te verkopen.

Om de aankoop te beschermen, biedt Mining Wholesale aankoopbescherming aan via PayPal (miners uitgesloten) of Creditcard (tot €2500,- voor miners). Een bijkomend voordeel van bestellen bij Mining Wholesale is dat het bedrijf vanuit Nederland verzendt, waardoor klanten geen invoerrechten, belastingen of vertragingen hoeven te betalen.

Zie ook externe link: Site Mining Wholesale