Hard Money Cafe

Uit BitcoinWiki.nl

Hard Money Cafe is een platform dat streeft naar het beëindigen van het fiat schuldenstelsel door Bitcoin te omarmen. Het ziet in Bitcoin een kans voor de samenleving om terug te keren naar een 'Hard Money'-samenleving, waar Bitcoin fungeert als de hoeksteen voor waardecommunicatie en afwikkeling.


Join us to at Hard Money Cafe to explore the implications of 'hyperbitcoinization' or the switch to a Bitcoin standard. We also seek out privacy and freedom tech that will help individuals to protect the Bitcoin standard.


Hard Money Cafe vormt een centrale hub voor diegenen die geloven in de transformatieve kracht van Bitcoin en zich inzetten voor de terugkeer naar een samenleving gebaseerd op harde, betrouwbare waarden.

Zie ook: Bijeenkomsten en meetups

Zie ook externe link: Meetup-pagina


Doel en Filosofie[bewerken | brontekst bewerken]

Einde van Fiat Schuldenstelsel: Hard Money Cafe pleit voor het beëindigen van het huidige fiat schuldenstelsel en ziet Bitcoin als een middel om deze overgang mogelijk te maken.

Terugkeer naar Hard Geld: Het platform streeft naar een herorganisatie van de samenleving, waarin het gebruik van Bitcoin de terugkeer naar een 'Hard Money'-samenleving vertegenwoordigt. Hierbij wordt Bitcoin gezien als de stabiele basis voor waardeoverdracht en -opslag.

Meetup[bewerken | brontekst bewerken]

Hard Money Cafe nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan hun activiteiten en discussies, waarbij de focus ligt op het begrijpen en bevorderen van de Bitcoin-standaard.