Bitcoin School

Uit BitcoinWiki.nl

Bitcoin School is een educatieve organisatie die tot doel heeft Bitcoin toegankelijk te maken voor een breed publiek, ongeacht hun kennisniveau of achtergrond. De school is gericht op het delen van kennis en het bevorderen van zelfredzaamheid in de wereld van Bitcoin. Of je nu een absolute beginner bent zonder voorkennis of een ervaren Bitcoin-maximalist, Bitcoin School biedt informatie, cursussen en trainingen om inzicht te verschaffen in de mogelijkheden en praktische aspecten van Bitcoin.

Missie en doel[bewerken | brontekst bewerken]

De missie van Bitcoin School is om Bitcoin begrijpelijk en laagdrempelig te maken voor iedereen, met als speerpunt:

  1. Toegankelijkheid: De school streeft ernaar om Bitcoin voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht hun achtergrond of voorkennis. Hierbij richten ze zich op het wegnemen van drempels die mensen kunnen ervaren bij het betreden van de wereld van Bitcoin.
  2. Kennisdeling: Bitcoin School faciliteert kennisdeling door middel van informatie, podcasts, cursussen en trainingen. Deze educatieve bronnen zijn ontworpen om mensen de benodigde inzichten en vaardigheden bij te brengen om Bitcoin effectief te begrijpen en te gebruiken.
  3. Zelfredzaamheid: De school streeft ernaar om individuen zelfredzaam te maken in de wereld van Bitcoin, zodat ze met vertrouwen en begrip kunnen deelnemen aan de Bitcoin-revolutie.

Het uiteindelijke doel van Bitcoin School is bij te dragen aan een bredere acceptatie en adoptie van Bitcoin als een krachtig financieel instrument en een disruptieve kracht in de wereld van betalingen en handel. Door educatie en kennisdeling wil de school de kloof tussen technologie en gebruikers overbruggen en individuen in staat stellen om actief deel te nemen aan de evolutie van de financiële toekomst.

Aanbod van Bitcoin School[bewerken | brontekst bewerken]

Podcast[bewerken | brontekst bewerken]

Zie ook externe link: Podcast van Bitcoin School