Laatste revisie: 10 november 2018

Hardware wallets (of USB-wallets) zijn de veiligste manier om uw portfolio van cryptovaluta op te slaan. Hardware wallets zijn speciale USB-sticks (niet hetzelfde) die de private keys van de gebruikers offline opslaan. Hierdoor zijn de tegoeden van de gebruiker niet toegankelijk voor hackers. Helaas is dit is ook de duurste manier.

Hieronder vind u onze top 5 hardware wallets. We zullen deze pagina blijven vernieuwen naarmate er meer hardware wallets op de markt verschijnen.

1. Ledger Nano S

Onze nummer 1 keuze is de Ledger Nano S van het Franse bedrijf Ledger SAS. Dit is onze favoriet omdat hij betaalbaar en goed is, hij kost € 99,99 (incl. BTW). Ook biedt hij ondersteuning aan het grootste aantal cryptovaluta van alle hardware wallets die tot nu toe massa geproduceerd worden. Dit is de goedkoopste optie. De verzendkosten zijn gratis.

De Ledger Nano S ondersteunt momenteel al meer dan 718 verschillende cryptovaluta.

Ledger Nano S Contents

Ledger Nano S Contents

Bronvermelding: https://www.buybitcoinworldwide.com/img/nanos/sbox.JPG

2. TREZOR One

Deze TREZOR Bitcoin Safe staat op de tweede plaats omdat hij duurder is en iets minder cryptovaluta ondersteunt dan de Ledger Nano S. Deze wallet kost € 83,49 (incl. BTW). De verzendkosten bedragen zo’n € 10.

De TREZOR Bitcoin Safe ondersteunt momenteel al meer dan 700 verschillende cryptovaluta.

trezor bitcoin hardware wallet

trezor bitcoin hardware wallet

Bronvermelding: https://www.bitdegree.org/tutorials/wp-content/uploads/2018/05/Trezor-Wallet-Review-2.jpg

3. Ledger Blue

De Ledger Blue kost € 279,99 (incl. BTW) en ondersteunt verrassend genoeg minder cryptovaluta dan de Ledger Nano S. Hij ondersteunt ongeveer 500 verschillende cryptovaluta. De Ledger Blue is qua product zelf veel beter vormgegeven en heeft een beter veiligheidsniveau dan zijn broertje de Ledger Nano S. De verzendkosten zijn gratis!

Afbeeldingsresultaat voor ledger blue box contents

Bronvermelding: https://media.coindesk.com/uploads/2017/01/IMG_20161222_104107-768×518.jpg

4. TREZOR T

De TREZOR T is de luxere versie van de TREZOR One en kost € 180,29 (incl. BTW) en ondersteunt meer dan 500 verschillende cryptovaluta. De verzendkosten bedragen zo’n € 10.

TREZOR Model T packing part open parts removed

Bronvermelding: https://www.hardware-wallets.net/trezor-model-t-review 

5. KeepKey Bitcoin Vault

De KeepKey Bitcoin Vault ondersteunt weinig cryptovaluta en is redelijk duur, hij kost zo’n € 115, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen zo’n € 10. Deze hardware wallet heeft een ingebouwde ShapeShift exchange.

De KeepKey Bitcoin Vault ondersteunt meer dan 54 verschillende cryptovaluta.

Bronvermelding: https://steemitimages.com/0x0/http://www.parallelminer.com/wp-content/uploads/2016/08/keepkey-1.jpg

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *