Laatste revisie: 3 juni 2020

Desktop wallets zijn wallets die u kunt gebruiken door een software (app) op uw computer te installeren. Het beste voorbeeld hiervan is de Bitcoin Core software van Bitcoin.

1. Exodus

Exodus is volgens ons de beste desktop wallet die tot nu toe ontwikkeld is en momenteel 94+ cryptovaluta ondersteunt. De wallet is ook te gebruiken op uw smartphone. Exodus ondersteunt Windows, Mac en Linux.

Exodus zegt zelf aandacht te hebben besteed aan ieder detail en haar missie is cryptovaluta toegankelijk te maken voor iedereen. Bovendien is de exchange ShapeShift te gebruiken in de Exodus wallet.

Onze ervaringen met Exodus zijn super en we hebben nog geen enkele problemen gehad met de software.

Transacties worden snel uitgevoerd, ze geven een mega duidelijk overzicht van uw investeringen en ze ondersteunen enorm veel verschillende cryptovaluta’s.

2. Jaxx

Jaxx is een goede desktop wallet die momenteel 85+ cryptovaluta ondersteunt. De wallet is ook te gebruiken op uw smartphone.

De wallet is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Jaxx ondersteunt Windows, Mac, Linux, iOS, Android, en Chrome extensies.

Jaxx geeft u een “masterseed” van 12 woorden waarmee u de private keys van uw cryptovaluta kunt beheren. Daarnaast kun u een 4-cijferige pincode instellen die u dient in te voeren telkens als u een transactie maakt.

Bovendien is de exchange ShapeShift te gebruiken in de Jaxx wallet.

Onze ervaringen met Jaxx zijn super en we hebben nog geen enkele problemen gehad met de software. Transacties worden snel uitgevoerd.

3. Guarda

Guarda is onze nummer drie met een goed aanbod aan cryptovaluta.

Deze wallet ondersteunt meer dan 45 verschillende cryptovaluta’s, waaronder ook veel stablecoins.

Beschikbaar op computer, laptop en mobiele telefoon. Ook als Chrome Extensie te gebruiken.