Laatste revisie: 10 november 2018

1. Binance

Binance is de grootste Crypto Valuta Exchange ter wereld en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Ze verwerken de grootste volumes (aantallen x dagwaardes) van alle exchanges. Binance verwerkt momenteel al dagelijks voor ruim 1 miljard Euro aan transacties. Ook doet Binance aan veel verschillede soorten win-acties waarbij er wedstrijden worden gecreëerd. De website is helaas (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

Op Binance kunnen gebruikers enkel Crypto Valuta tegen Crypto Valuta ruilen, hier kunt u dus geen Crypto Valuta kopen voor fiat valuta (zoals Euro en Dollar). Dit doet u bij brokers zoals Litebit. Deze exchange biedt op het moment van schrijven 385+ marktparen (bijv. BTC/ETH), waarmee ze het grootste aanbod bieden van alle exchanges. Binance rekent een klein bedrag aan transactiekosten op iedere transactie.

Binance Exchange

Binance Exchange

2. CoinSwitch

CoinSwitch is als het ware een tussenpersoon die een overzicht geeft van de exchanges die uw gewenste ruil ondersteunen.

CoinSwitch Exchange

CoinSwitch Exchange

3. Bitshares

Bitshares is naar onze mening de best ontwikkelde exchange tot nu toe, maar staat op nummer 3 omdat de software niet zo eenvoudig te gebruiken is als Binance en CoinSwitch. Bitshares is een volledig gedecentraliseerde exchange die onmogelijk gehackt kan worden. Dit is een exchange die alleen door gevorderden kan worden gebruikt.

Bitshares Exchange

Bitshares Exchange

4. OKEX

OKEX is de tweede exchange ter wereld qua handelsvolumes. De website is helaas (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

OKEX Exchange

OKEX Exchange

5. Changelly

Changelly is een exchange die haar eigen fondsen aan Crypto Valuta gebruikt om uw valuta om te wisselen. Dit is dus geen zogenaamde C2C (consument naar consument) exchange zoals Binance, maar een B2C (bedrijf naar consument) exchange.

Changelly Exchange

Changelly Exchange

Wilt u recensies met ons delen?

Mail ze dan graag naar info@bitcoinwiki.nl. Bij voorbaat dank!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *