Laatste revisie: 10 november 2018

1. Litebit

Litebit is onze nummer 1. Dit is een Nederlandse broker die we al jaren gebruiken en waar we tot nu toe nog geen problemen mee hebben ervaren. Litebit is gevestigd in Rotterdam. Deze broker biedt een assortiment van maar liefst 55 cryptovaluta, levert zoals afgesproken, heeft een goede klantenservice, en een overzichtelijke website.

Litebit biedt Cloud Wallets voor vrijwel alle Crypto Valuta die ze verkopen. Dit betekent dat u de gekochte Crypto Valuta door Litebit kunt laten beheren en beveiligen. U heeft op ieder moment toegang tot uw portfolio (tegoeden). De website van Litebit is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

Litebit exchange voor Crypto Valuta

U kunt bij Litebit betalen met iDeal, SoFort, SEPA, Bancontact Mister Cash, GiroPay, en natuurlijk met Bitcoin.

Bij uitbetaling ontvangt u de verkoopsom meestal de volgende dag op uw bankrekening. We hebben het zelf al jaren getest. De klantenservice reageert gewoonlijk binnen enkele dagen. Litebit is tevens telefonisch te bereiken op werkdagen van 9 tot 5.

2. Bitvavo

Bitvavo is een redelijk nieuwe Nederlandse broker waar we zelf verschillende Crypto Valuta van gekocht hebben. Bitvavo is zeer overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Deze broker staat op nummer 2 vanwege het gebruiksgemak, snelle leveringen en een goed aanbod aan Crypto Valuta. U kunt ze vervolgens toch omwisselen voor andere Crypto Valuta. De website is in het Nederlands en Engels. Bitvavo biedt ook Cloud Wallets.

Bitvavo Exchange

Bitvavo ondersteunt momenteel 48 Crypto Valuta. Ook bieden ze Cloud Wallets waar uw Crypto Valuta automatisch in opgeslagen zullen worden. Net zoals veel andere brokers slaat Bitvavo haar al haar Crypto Valuta op in zogenaamde ‘Cold Wallets’, oftewel op Hardware Wallets die meestal niet met het internet verbonden zijn.

3. Bittrex

Bittrex is een grote broker die wereldwijd actief is. Bittrex ondersteunt 191 Crypto Valuta en dit maakt het de broker met de meeste aantal Crypto Valuta die wij kennen. Voor al deze Crypto Valuta bieden ze bovendien Cloud WalletsDeze broker staat op nummer 3 omdat de website niet beschikbaar is in het Nederlands, en wij zelf nog niet veel gebruik hebben gemaakt van Bittrex.

Bittrex Exchange

4. Bitfinex

Bitfinex is een grote broker is die wereldwijd actief is. Bitfinex ondersteunt 51 Crypto Valuta, waarvan er vijf in Euro’s betaald kunnen worden. De andere 46 Crypto Valuta kunnen enkel in Dollars betaald worden, wat door het internet geen probleem zou moeten zijn. Voor al deze Crypto Valuta bieden ze bovendien Cloud Wallets.

Bitfinex Exchange

5. Coinbase

Coinbase is een van de grootste instap brokers ter wereld en ook bij deze broker hebben wij zelf al jaren Crypto Valuta gekocht en opgeslagen. We zeggen u er meteen bij dat we negatieve reacties hebben gehad uit onze vriendenkring, maar zelf geen negatieve ervaringen hebben gehad met deze broker. Ook biedt Coinbase Cloud Wallets voor steeds meer Crypto Valuta.

Coinbase Exchange

Deze broker ondersteunt zeven Crypto Valuta: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin, Ethereum Classic, 0x, en USD Coin. Ze plannen een uitbreiding van 43 andere Crypto Valuta.

Coinbase is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, maar ondersteunt helaas weinig Crypto Valuta.

Wilt u recensies met ons delen?

Mail ze dan graag naar info@bitcoinwiki.nl. Bij voorbaat dank!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *