De top hardware wallet fabrikant Ledger SAS uit Frankrijk heeft gisteren de specificaties van hun nieuwste wallet gepubliceerd: de Ledger Nano X. Deze wallet zal in maart 2019 op de markt verschijnen en kost slechts € 119.

Tot nu toe waren de Ledger Nano S en de Ledger Blue te koop bij dit bedrijf, maar hier zal hun nieuwe parade paardje dus aan toegevoegd gaan worden. Hun eerste wallet de Ledger Nano S is inmiddels meer dan 1,4 miljoen keer verkocht.

De voornaamste verbeterpunten van de Ledger Nano X zijn nog betere beveiligingsmaatregelen, een groter display, en de mogelijkheid om door middel van Bluetooth verbinding te maken met je hardware wallet. Dit kan in combinatie met de Ledger Live app, welke vanaf 28 januari te downloaden zal zijn in de App Store en Google Play.

De Ledger Nano X ondersteunt meer dan 1100 verschillende cryptovaluta, en biedt de mogelijkheid om meerdere applicaties (specifiek per cryptovaluta) te installeren op de wallet. Er kunnen zo’n 100 verschillende cryptovaluta tegelijkertijd op de Ledger Nano X opgeslagen worden.

Dit was bij de Ledger Nano S nog een probleem, aangezien er slechts een paar applicaties tegelijkertijd op de hardware wallet konden worden geïnstalleerd.

De Ledger Nano X heeft de CES Innovation Award 2019 gewonnen op de gebieden Cyber Security en Personal Privacy.

Ten slotte biedt Ledger gratis verzendkosten voor de Ledger Nano S en is tot 14 dagen na aankoop gratis te retourneren.

Lees de originele aankondiging door Ledger SAS hier: https://www.ledger.fr/2019/01/07/ledger-unveils-new-nano-x-hardware-wallet-at-ces-2019


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *