Laatste revisie: 27 november 2018

Bitcoin Cash in het kort

We houden de beschrijving voor Bitcoin Cash (BCH) kort aangezien we ons willen focussen op de cryptovaluta’s waar wij de meeste toekomst in zien. Bitcoin Cash is naar onze mening een shitcoin, heel kort door de bocht. Bitcoin Cash is een kopie van de Bitcoin blockchain, met wat aanpassingen.

Iedereen die op het moment dat Bitcoin Cash werd gepubliceerd in het bezit was van Bitcoins, welke hoeveelheid dan ook, heeft recht op dezelfde hoeveelheid Bitcoin Cash (BCH).

Bitcoin Cash belooft alle problemen waar Bitcoin mee te kampen kreeg op te lossen met grotere blocks. Bitcoin is dan als het ware digitaal goud, en Bitcoin Cash zou dan het dagelijkse betalingsmiddel moeten zijn. Dit waren de plannen van Roger Ver, de oprichter van Bitcoin Cash.

De Bitcoin Cash blockchain is enorm kwetsbaar voor een zogenaamde 51% aanval. Dit is het feit dat een meerderheid van 51% aan gecombineerde processorkracht aanpassingen in de blockchain zou kunnen maken. Wij denken dat dit zal gaan gebeuren.

Recent heeft ook de Bitcoin SV hardfork plaatsgevonden, welke een hardfork van de Bitcoin Cash blockchain is. Wij vinden dit allemaal dubieus en interesseren ons al lang niet meer in Bitcoin Cash of welke kopie hiervan dan ook.

Wij raden u af om Bitcoin Cash te kopen.

 

Handige links

 

Website: https://www.bitcoincash.org

Facebook: https://www.facebook.com/bitcoincashorg

Twitter: https://twitter.com/bitcoincashnews

CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash

Marktplaatsen (128+): https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/#markets

Analyses: https://coincheckup.com/coins/bitcoin-cash/analysis

Prijsprognoses: https://coincheckup.com/coins/bitcoin-cash/predictions

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor uw mogelijke verliezen!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *