Hierbij presenteren we u ons aanbevolen portfolio voor de beginnende crypto investeerder. Naar onze mening zou iedereen hier dringend mee aan de slag moeten om uzelf te verzekeren voor de tijd die komen gaat. Het digitale getokenizeerde tijdperk staat aan de deur, en de voegen houden het niet lang meer.

Slechts een afbeelding.. Niet allemaal onze suggesties!!

We raden u aan om te beginnen met het maken van potjes van € 50. Verspreid uw inleg in over meerdere cryptovaluta uit veiligheidsoogpunt. Bepaal zelf uw instapmoment, laag instappen natuurlijk.

Regel nummer 1 in crypto is om uw portfolio aan cryptovaluta NOOIT LANG op een online wallet te laten staan zoals een broker of exchange. Deze kunnen mogelijk gehackt worden. Een hardware wallet kost tot nu toe  nog zo’n € 100.

U kunt al deze cryptovaluta kopen op Litebit (broker), Bitvavo (broker) of Binance (exchange).

Ethereum (ETH)

Ripple (XRP)

EOS (EOS)

Stellar (XLM)

Cardano (ADA) € 50+

IOTA (MIOTA) € 50+

Dash (DASH) € 50+

NEO (NEO) € 50+

NEM (XEM) € 50+

STEEM (STEEM) € 50+

Als bonus raden we u aan om u te registreren voor de Manna basis inkomen token. Manna biedt alle menselijke inwoners van Moeder Aarde een wekelijks basis inkomen, en dit na slechts een korte registratie. De rest gaat van zelf. Manna biedt de optie om uw gedeelte van dit basis inkomen automatisch over te maken naar verschillende goede doelen. Ook als u zelf geen gebruik wilt maken van Manna is dit dus een goede cryptovaluta om te onderzoeken.

Uit laten betalen in Euro’s op uw bankrekening kan ten alle tijden bij uw gewenste broker (meestal), en de thuis basis voor uitbetalen is Bitonic. Bitonic is een bewezen Nederlandse broker waar we zelf al vaker Bitcoins hebben laten uitbetalen.

Dit was ons beginners advies in het kort. We zullen snel een uitgebreidere lijst publiceren met onze top 25 aanbevelingen. En nog veel meer. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht per e-mail.

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor uw mogelijke verliezen. Investeren in cryptovaluta kan risicovol zijn. De grafieken breken alle historische trends en de prijzen zijn vrijwel onvoorspelbaar. Handel alleen op basis van uw eigen intuïtie en gebruik sites zoals deze enkel als naslagwerk. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan onze teksten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *