In dit artikel geven we 5 redenen om te investeren in cryptovaluta in 2019. De meeste inkoopprijzen zijn extreem gunstig op het moment, en zouden zelfs nog lager kunnen worden.

Een aanhoudende prijsdaling van vrijwel alle cryptovaluta betekent niet dat de ontwikkeling rondom cryptovaluta (en blockchains) achteruit gaat. In tegenstelling zelfs, iedere dag opnieuw zitten honderdduizenden software developers achter hun laptop applicaties te ontwikkelen die de wereld drastisch gaan veranderen.

1.Vrijwel alle mensen ter wereld zijn onze huidige financiële stelsels kots beu en zullen er alles aan doen om bij te dragen aan het verbeteren van alle financiële stelsels.

Deze software developers zijn stuk voor stuk opgedreven door de razende maatschappij waar we in leven. De meeste hebben extreem goede intenties in het ontwikkelen van de meest eerlijke en optimale varianten van cryptovaluta, blockchains en consensus algoritmes.

2. Voor het eerst in de geschiedenis genieten we de mogelijkheid om gedecentraliseerd maar toch gecombineerd te werk te gaan, en geven we werk uit handen aan computers.

Hier kan de wereld alleen maar beter van worden en voor het eerst in de geschiedenis buigen zo veel mensen zich over hetzelfde probleem. Software en dus code is voortaan de baas, aangezien deze altijd zoals van te voren geprogrammeerd handelt. Dit in tegenstelling tot de mens, die egoïstisch kan zijn en vals kan spelen.

3. Bitcoin bestaat inmiddels 10 jaar en is van enkele Eurocenten naar bijna $ 20.000 (piek) gestegen in de tussentijd.

De prijs van Bitcoin is op het moment van schrijven pakweg € 3500. Dit is naar onze mening een zeer gunstige inkoopprijs. We verwijzen terug naar reden 1 en dat waren de ontzettend vele software developers die around the clock de vernuftigste meesterwerken van code ontwikkelen. Ook al zakt de prijs, de algehele markt met blockchain applicaties groeit iedere dag.

4. Bitcoin is een waardig betaalmiddel en wordt steeds vaker gebruikt in het dagelijkse leven.

Bitcoin is een waardig betaalmiddel en wordt door steeds meer particulieren en bedrijven wereldwijd gebruikt. Ook de inmiddels meer dan 2000 andere cryptovaluta beginnen aan de man te komen en worden steeds meer gebruikt in het dagelijkse leven.

Lees hier een uitgebreide motivering over de waardigheid van Bitcoin.

5. Het aantal applicaties (toepassingen) van DLT technologie (o.a. blockchain) groeit in razend tempo aangezien alles decentraal wordt gestuurd en enorm efficiënt en flexibel is.

Het decentrale aspect van DLT technologie betekent dat vrijwel alle derde partijen en bijv. vergaderingen overbodig worden omdat er voortaan peer-to-peer gehandeld kan worden. Iedereen ter wereld kan vrijwillig nemen aan welk blockchain project dan ook. Alles is open-source toegankelijk en het is als het ware een grote bibliotheek met stukken code. Al deze stukken kunnen door andere partijen gebruikt worden en als vergelijking zoals Lego blokken in elkaar worden gezet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *